Zabota kraamzorg logo

Over mij

kraamzorg zabota hoorn/zwaag

Over mij

Mijn naam is Elena, afkomstig uit Moskou en sinds 2013 woonachtig in de stad Hoorn, samen met mijn echtgenoot en twee kinderen: Mira en Niels. Op zeker moment raakte ik diep onder de indruk van onze kraamverzorgster, die ons bijstond met beide kinderen gedurende de eerste week na de geboorte. Haar toewijding waardeerde ik enorm, en op dat moment begon ik al na te denken over het kiezen van dit beroep. Gelukkig was mijn kraamverzorgster een Nederlandse, en dankzij mijn goede beheersing van het Nederlands ondervond ik geen taalbarrière bij het vergaren van nieuwe kennis over de zorg voor de baby, het nemen van voldoende rust, en het herstellen.

Ik begrijp ook heel goed hoeveel toekomstige moeders hier zijn die onlangs naar Nederland zijn verhuisd en behoefte hebben aan zorg en ondersteuning in hun moedertaal. Als geen ander besef ik het belang van een goede start in deze soms uitdagende en kwetsbare periode. Om die reden bied ik mijn diensten aan, zowel in het Nederlands als in het Russisch.

Ik ben een gediplomeerd specialist in postnatale zorg. Daarnaast ben ik geregistreerd in het KCKZ-register, lid van de KZG-coöperatie, en volg ik regelmatig verschillende bijscholingscursussen.

nl_NLDutch